شرکت کشتیرانی سلیس رود اروند ( با مسئولیت محدود )
شرکت سلیس رود اروند به عنوان یکی از شرکت های کشتیرانی و شرکت های حمل و نقل دریایی ایران در راستای ایجاد اشتغال ، کارآفرینی و همچنین تکمیل کادر فروش و بازاریابی خود از جوانان علاقه مند و فعال و آشنا به فروش حمل و نقل بین المللی دعوت به همکاری و استخدام می نماید.
خواهشمند است در صورت تمایل فرم همکاری را تکمیل و ارسال نمایید، فرم های ارسالی در اسرع وقت بررسی و درصورت تایید برای همکاری با شما تماس گرفته خواهد شد.
برای مشاوره و اخذ اطلاعات با شماره تلفن های (۳۰خط)٥٤٩٦٥٠٠٠ – ۰۲۱ و ۸۸۵۵۱۳۴۴ – ۰۲۱ و ۸۸۵۵۱۱۰۲ – ۰۲۱ تماس بگیرید.
آدرس ما: تهران – خیابان قائم مقام فراهانی – بین مطهری و بهشتی – نبش کوچه عرفان – پلاک ۱۶۸ – طبقه ۲ – واحد ۲۲
فهرست برترین شرکتهای کشتیرانی (شرکت های حمل و نقل دریایی)دنیا تا ژوئن ۲۰۱۵ :
در دوران تحریمها کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از لیست رده بندی موسسه تحقیقات دریایی آلفالاینر خارج شده بود، اماهم اکنون در جایگاه بیست و سوم این لیست در دنیا قرار گرفت.
موسسه تحقیقات دریایی آلفالاینر در آخرین رده بندی برترین شرکتهای کشتیرانی دنیا، برند کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را جایگزین نام HDS Lines قرار داد.
در زمان اعمال تحریمها علیه ایران، برند ایرانی در جایگاه ۲۳ این رده بندی قرار داشت اما این نام پس از لغو تحریمها، جای خود را در یکی از معتبرترین جداول رده بندی دنیا به نام IRISLGroup داد.
ساس این لیست، شرکت کشتیرانی مرسک با دارا بودن ۵۸۳ فروند کشتی معادل ۳ میلیون و ۱۷ هزار و ۳۴۵ TEU (واحد شمارش کانتینر) همچنان در صدر برترین شرکت های حمل و نقل دریایی و شرکت های کشتیرانی دنیا قرار دارد. شرکت مرسک دارای ۵۸۳ کشتی می باشد که از این تعداد ۲۶۵ فروند برای خود شرکت و ۳۱۸ فروند کشتی مابقی در اجاره این شرکت می باشد.
شرکت کشتیرانی MSC سوئیس نیز با در اختیار داشتن ۴۹۰ فروند کشتی معادل ۲ میلیون و ۶۹۱ هزار و۱۷۱ TEU در رتبه دوم این لیست می باشد و رتبه سوم این جدول به شرکت کشتیرانی CMA CGM فرانسه با بهره گیری از ۴۵۶ کشتی معادل ۵۹۵ هزار و ۴۹۲ TEU تعلق گرفته است.
این لیست همچنین از ۲۵ ژانویه تا مورخ ۹ فوریه ۲۰۱۵ شاهد تغییراتی بوده است که از این میان می توان نزول دو پله ای شرکت MOL ژاپن از رتبه ۹ به یازدهمین کشتیرانی برتر دنیا را ذکرکرد.
شرکت اورگرین تایوان در این لیست و در دوره زمانی یاد شده با یک پله صعود جایگاه چهارم برترین کشتیرانی دنیا را به خود اختصاص داده است.
از دیگر تغییرات به وجود آمده در این لیست می توان از صعود سه پله ای شرکت کشتیرانی هامبورگ سود نام برد که این شرکت را به هشتمین کشتیرانی برتر دنیا تبدیل کرد.
علت اصلی صعود این شرکت ادغام آن با شرکت کشتیرانی CSAV شیلی بیان شده است.