حمل زمینی


تغذیه کننده شیوه های دیگر حمل و نقل: در نهایت در همه انواع حمل و نقل بین المللی از جاده ها نیز استفاده میشود. حمل و نقل جاده ای به عنوان یک تغذیه کننده حالت های دیگر حمل ونقل مانند حمل و نقل ریلی، دریایی و هوایی است.
با وجود امتیازات مختلف حمل ونقل زمینی و جاده ای این روش محدودیت هایی نیز دارد برخی از این محدودیتها از این قرارند :
۱٫ طبیعت فصلی: حمل و نقل جاده ای به اندازه حمل و نقل ریلی قابل اعتماد و ایمن نمی باشد. در روزهای بارانی یا سیل و طوفان ، جاده ها نامناسب و در برخی نقاط ناامن هستند.
۲٫ حوادث و تصادفات: شانس حوادث و تصادفات در حمل و نقل جاده ای نسبت به دیگر شیوه ها بیشتر است. بنابراین، حمل و نقل جاده ای نسبت به حمل ونقل ریلی، هوایی و دریایی از امنیت بیشتری برخوردار نیست.
۳٫ نامناسب برای فواصل طولانی و ترافیک سنگین: حمل و نقل زمینی برای حمل کالاها در مسافتهای طولانی و با حجم بالا مناسب نیست.
۴٫ سرعت کم: سرعت درحمل و نقل زمینی نسبت به حمل و نقل هوایی، ریلی و دریایی در اکثر موارد آهسته تر است.
۵٫ فقدان سازمان دهی: حمل و نقل جاده تا حدودی کمتر سازمان یافته است و در اغلب موارد این سازماندهی کم نیز نامناسب، نامنظم و غیرقابل اتکا است. هزینه حمل محموله ها نیز یکدست نیست.

شرکت حمل و نقل زمینی سلیس رود اروند


با توجه به همجواری ایران با مرزهای زمینی ورودی به آسیا و اروپا ، صنعت حمل و نقل زمینی از دیرباز جایگاه ویژه ای را در بین بازرگانان و صاحبان صنایع ایران و دیگر طرفهای تجاری با ایران داشته است.

حمل و نقل جاده ای یکی از قدیمیترین راههای جابجایی کالا در جهان می باشد که از نظر قیمت و سرعت جهت حمل بسیاری از کالاها و محموله ها مناسب است ، در حال حاضر بخش عمده ای از حمل و نقل کالاها در جهان از مسیر جاده ای صورت می پذیرد و از این رو شرکت حمل و نقل بین المللی سلیس رود اروند جهت رفع نیازهای مشتریانی که از حمل زمینی کالا و ترانزیت، استفاده می کنند خدمات مختلفی را ارائه می کند.

برخی از مزایای حمل و نقل زمینی جاده ای
نیاز به سرمایه گذاری کمتر: سرمایه مورد نیاز برای حمل و نقل زمینی بسیار کمتر از شیوه های دیگر حمل و نقل از جمله حمل و نقل ریلی، حمل و نقل هوایی و دریایی است.
خدمات حمل درب به درب: مزیت مهم حمل و نقل جاده ای حمل کالا و محموله بصورت درب به درب یا از انبار به انبار است.
امکان ارائه خدمات حمل و نقل در مناطق روستایی: حمل و نقل زمینی برای حمل کالا و محموله ها از مناطق روستایی مناسب است که راه آهن، راه آبی و یا هوایی ندارند.
خدمات قابل انعطاف: حمل و نقل جاده ای یک مزیت بزرگ نسبت به روش های دیگر حمل و نقل دارد و آن انعطاف پذیری این روش است. راه ها و زمان بندی را می توان با توجه به نیازهای افراد تنظیم کرد بدون اینکه عدم تعهدی به وجود بیاید.
مناسب برای فواصل کوتاه جاده ای: تاخیر در حمل و نقل از جانب واسطه های بارگیری و مدیریت واسطه ها امری اجتناب پذیر است. محموله ها را میتوان مستقیما در وسیله نقلیه جاده ای بار زد و مستقیم در مقصد تخلیه کرد.
آسیب کمتر به محموله ها در موقع حمل و نقل: حمل و نقل جاده ای برای حمل کالاهای حساس مانند ظروف شکستنی و ظروف شیشه ای، که ریسک آسیب بالایی در فرآیند جابجایی دارند مناسب است.
سرعت در جابه جایی: اگر بخواهیم بلا فاصله کالاها را به مقاصد مختلف بفرستیم ، حمل و نقل جاده ای از حمل و نقل ریلی و حمل و نقل دریایی به مراتب سریعتر است. در بین این گزینه ها حمل و نقل دریایی سرعت کمتری دارد.
صرفه جویی در هزینه بسته بندی: در مقایسه با دیگر شیوه های حمل و نقل، روند بسته بندی درحمل و نقل جاده ای پیچیدگی های کمتری دارد. برای حمل کالا به صورت جاده ای و زمینی نیاز به بسته بندی کمتر بوده و یا اصلا نیازی به بسته بندی وجود ندارد.
وسایل نقلیه خصوصی: یکی دیگر از مزیت های حمل و نقل زمینی این است که تجار بزرگ میتوانند به راحتی وسایل نقلیه خود را در اختیار داشته و محصولاتشان را به بازار بدون مشکلات تاخیرهای رایج حمل کنند.